Setmanari d'informació local - 138 anys

El cicle cultural 'La Lluna en vers' torna el 7 de juny amb obres de teatre, recitals i concerts

30671
El programa cultural 'La Lluna en vers', organitzat des de la Fundació Mallorca Literària, arrenca el pròxim 7 de juny. | dbalears

El programa cultural 'La Lluna en vers', organitzat des de la Fundació Mallorca Literària, arrenca el pròxim 7 de juny i oferirà una programació diversa amb obres teatre, recitals, concerts, dansa i tallers.

Segons ha informat el Consell de Mallorca, el cicle, que tindrà lloc fins al 27 de setembre, inclou concerts destacats com 'Mishima: Ara i aquí', que celebra 20 anys d'una de les formacions més singulars del pop actual.

L'any 2010 naixia aquest cicle, una oferta d'activitat cultural centrada en els mesos d'estiu -de juny a setembre- i amb la paraula com a eix vertebrador. Durant aquests anys, el cicle ha programat més de 200 activitats i ha reunit prop de 20.000 persones.

En aquesta edició se sumen nous espais en la Colònia de Sant Pere, Campanet, Santanyí o Binissalem, entre altres, i també nous aliats com és la Institució Pública Antoni M. Alcover a Manacor, que durant el mes de setembre acull diverses activitats que permeten «recuperar arrels i veure el seu vincle amb l'actualitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.