Setmanari d'informació local - 138 anys

Joan Xamena, del Bloc per Felanitx, renuncia a ser regidor i no formarà part del nou consistori

30661
Joan Xamena, militant de MÉS, ha renunciat a la seva acte de regidor de Felanitx. | MÉS/Arxiu

L'exbatle de Felanitx, militant de MÉS i cap de llista de la coalició Bloc per Felanitx-APIB, Joan Xamena, ha renunciat a l'acte de regidor a l'Ajuntament de Felanitx i no formarà part del nou consistori després d'haver perdut la seva coalició prop de 700 vots en els últims comicis del 26 de maig.

Segons ha publicat el polític en el seu compte de Facebook, el motiu de la seva renúncia són «els mals resultats en les passades eleccions». «Em sento responsable, com a cap de llista, de la pèrdua de vots», ha comentat a través del seu compte privat. «En cap moment, cap membre del Bloc per Felanitx m'ha demanat la dimissió. Ha estat una decisió personal molt meditada», ha aclarit.

D'altra banda, el polític ha destacat que se sent orgullós d'haver aconseguit «moltes fites» per Felanitx, com «la reobertura de l'Hospici, l'expropiació del Sindicat, la construcció dels dos primers aparcaments, la Via Verda de Portocolom, l'empedrat del Castellet o l'aprovació definitiva del Pla Especial del Centre», ha enumerat Xamena.

Maria Mesquida Artigues, que anava en el número 4 en la llista passarà a formar part ara del consistori com a regidora. A ella, Xamena ha dedicat també unes paraules, «facilitarà una renovació generacional dins del partit, que crec que és necessària». Finalment, ha volgut deixar clar que la renúncia, en cap moment, «dificultarà la possible reedició del pacte, tot el contrari».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.