Setmanari d'informació local - 138 anys

Autoritat Portuària sanciona el Club del Molinar amb 135.000 euros

30643

El Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de les Balears (APB) va acordar en una reunió celebrada a mitjans del maig iniciar tres expedients sancionadors contra el Club Marítim Molinar de Llevant (CMML) per un valor total de 135.000 euros.

Segons han informat des d'APB, se sanciona amb 60.000 euros el fet que CMML no cessés l'activitat de l'edifici ubicat a la dàrsena del caló d'en Rigo del Molinar després que així se'ls requerís a causa de les obres d'adequació de la zona.

Així mateix, també se'ls sanciona amb 15.000 euros per la retirada dels cartells informatius que varen col·locar agents de la Policia Portuària per impedir l'activitat.

El passat 24 d'abril es va indicar que havien d'abandonar i tancar «perquè ja afectaven les obres a la seguretat i la integritat física», deixant fins el 2 de maig de marge per fer-ho. No obstant això, segons han indicat, des de les instal·lacions no es va fer cas i, fins i tot, des del restaurant deien que ningú els havia avisat.

Finalment, per la cessió a un tercer de l'Autorització d'Ocupació Temporal (AOT) concedida a l'CMML per a l'activitat de restaurant s'imposa una altra sanció amb una quantia de 60.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.