Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera fa autocrítica: «Hem tengut errors de gestió i l'autopista ha afectat negativament»

30633

El cap de llista de la coalició MÉS-Estimam Palma, Antoni Noguera, ha explicat, després de l'Assemblea amb els militants del partit, que la seva formació vol un govern que defensi la limitació del preu dels lloguers i els creuers i que prohibeixi el lloguer turístic en unifamiliars en els barris tradicionals.

Segons ha informat el partit, en l'assemblea oberta amb militants i simpatitzants de la formació s'han analitzat els resultats electorals del passat diumenge i s'ha parlat del futur dels ecosoberanistes. Durant l'esdeveniment s'han tractat les diferents condicions programàtiques per a arribar a acords per al nou govern municipal i s'ha fet autocrítica de la gestió del partit.

Noguera fa autocrítica
En concret, Noguera ha atribuït, en declaracions als mitjans, els resultats del seu partit a «errors de gestió, comunicació i contingut, al projecte no consolidat de canvi de model de ciutat i a la inèrcia dels resultats de les generals».

D'altra banda, el cap de llista de MÉS per Palma ha dit que la decisió de construir l'autopista de Llucmajor a Campos ha estat un «fet negatiu per a ells». Noguera ha apuntat que si bé aquesta decisió no ha afectat negativament el partit a Palma, sí que ha resultat «un càstig per a la llista del Parlament» de MÉS per Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.