Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB d'Inca obrirà una primera ronda de contactes amb MÉS, El Pi i Independents

30617

El PSIB d'Inca ha anunciat aquest dijous que obrirà una primera ronda de contactes per a formar govern amb Independents d'Inca, MÉS i El PI. Després d'analitzar els resultats de les eleccions, la Comissió Executiva del PSIB d'Inca ha assumit «la responsabilitat de formar un govern a l'Ajuntament d'Inca encapçalat pel candidat del PSIB Virgili Moreno».

La candidatura de Moreno (que ostenta actualment la batlia) va aconseguir nou regidors en les eleccions locals del passat diumenge, dos més que en 2015. Es necessiten 11 per a tenir majoria absoluta, i podria aconseguir aquesta xifra amb els dos de MÉS o d'Independents, mentre que El PI només va obtenir un regidor. Per part seva, el PP es va quedar amb tres regidors, VOX en va aconseguir dos i Podem i Cs tenen un representant.

En aquest context, els socialistes d'Inca han comunicat que aposten «per un govern eficient i amb la màxima estabilitat possible», per la qual cosa obriran una ronda de converses amb altres formacions polítiques «per a explorar la possibilitat d'arribar a acords d'investidura, de legislatura o de govern».

El PSIB ha remarcat que valoren el treball de la legislatura passada pel que «per principis i per lleialtat», en la primera ronda de contactes inclouran a les formacions que fins ara han format part de l'equip de govern municipal.

Igualment, mantendran reunions amb altres formacions polítiques «que tenguin punts en comú amb el model de ciutat obert, integrador i participatiu». «Valorarem l'afinitat de les seves propostes i establirem els mecanismes de col·laboració necessaris», han assenyalat el PSIB d'Inca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.