Setmanari d'informació local - 138 anys

Junta Electoral rectifica 11 meses on el PSIB va detectar errors i aconsegueix els 9 regidors que li tornen la batlia d'Eivissa

30589

La Junta Electoral d'Eivissa ha rectificat les 11 meses electorals on diumenge es varen detectar possibles irregularitats, de manera que els socialistes recuperaran la batlia d'Eivissa, en assolir nou regidors davant dels vuit del PP.

D'aquesta manera, previsiblement el socialista Rafel Ruiz repeteixi com a batle de Vila, si bé està previst que el PSIB doni més detalls en una roda de premsa prevista per a les 13.00 hores.

La Junta Electoral s'ha reunit aquest dimecres a Eivissa amb l'objectiu d'aclarir si hi va haver algun error informàtic en el bolcat de dades del municipi d'Eivissa, la qual cosa ha afectat els resultats que, diumenge, varen alçar el PP com la força més votada amb set regidors, seguit del PSIB, amb sis.

El PSIB havia sol·licitat les actes de les diferents meses per a revisar el recompte, en haver-se adonat que en 11 no coincidia el registre manual amb les dades bolcades posteriorment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.