Setmanari d'informació local - 138 anys

Fuster diu que Marí Bosó «podria ser un bon president» del PP balear

30569

El secretari general del PP a les Balears, Toni Fuster, ha assegurat aquest dilluns que el candidat de la formació a l'Ajuntament d'Eivissa i president del PP a l'Illa, José Vicente Marí Bosó, «podria ser un bon president» a les Balears.

Així s'ha expressat Fuster en declaracions al programa 'Al Dia' d'IB3, on ha assegurat que Marí Boso és «un gran polític i podria ser un bon president» del PP. «No crec que sigui tan difícil que un eivissenc sigui el president del partit», ha afegit.

Preguntat pel futur polític de l'actual president del partit, Biel Company, Fuster ha dit que «faci el que faci, ho farà pensant en el partit», ja que és una persona «molt responsable». Així mateix, ha reiterat que el futur polític del líder del PP balear «només el sap i només ho pot decidir ell».

Precisament el diari 'Última Hora' informa aquest dimarts de la possible marxa de Biel Company, qui hauria comunicat al seu cercle més pròxim el seu desig d'abandonar de forma progressiva la vida política davant els resultats obtenguts en les últimes eleccions autonòmiques.

El PP perd l'hegemonia
Per primera vegada a les Balears, el PP no han estat la força política més votada per la ciutadania illenca i, en comparació als comicis de 2015, el PP ha perdut 28.362 vots. Cal recordar que en aquestes eleccions autonòmiques, el partit ha aconseguit 94.821 vots i 16 escons al Parlament, que contrasten amb els 123.183 sufragis i 20 escons que va collir la formació en les eleccions de 2015.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.