Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB guanya les eleccions a Palma i es podrà reeditar el pacte

30529

El PSIB-PSOE guanya les eleccions municipals a l'Ajuntament de Palma i es podrà reeditar el pacte d'esquerres. La llista encapçalada per José Hila ha aconseguit nou regidors. En total, tres més que fa quatre anys. Per tant, Hila rendibilitza la seva gestió de govern en Cort, els dos primers anys com a alcalde i els dos últims com a regidor d'Urbanisme, si es confirmen aquestes dades.

La candidatura del PP liderada per Mateu Isern té sis regidors, enfront dels nou que va obtenir en els comicis celebrats el 2015. El PP continua perdent vots, però es manté com a primera força de la dreta a la ciutat.

VOX ha aconseguit quatre regidors, i el partit d'extrema dreta es converteix en la tercera força política del Consistori. La de llista de Ciudadanos, Eva Pomar, manté quatre edils a l'Ajuntament de Palma.

Antoni Noguera ha empitjorat el resultat del 2015, ja que MÉS per Palma només aconsegueix tres regidors, dos menys que fa quatre anys. Unides Podem, que presentava Alberto Jarabo, també ha tengut menys vots i només aconsegueix tres edils; dos menys que en 2015, quan es va presentar en la capital com una marca blanca de Podem, sota el nom de Som Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.