Setmanari d'informació local - 138 anys

La Crida per Palma anima a omplir les urnes per fer 'el gir' cap a l'esquerra

30463
La Crida per Palma anima a omplir les urnes per fer 'el gir' cap a polítiques d'esquerres. | Crida per Palma

La Crida per Palma ha celebrat aquest divendres a vespre el seu acte de final de campanya al Casal Bon Dia de Ciutat. L'acte ha començat amb una ballada popular a càrrec del conegut grup Al-Mayurqa i ha continuat amb el parlament dels caps de llista, Laura Dorado i Manel Domènech.

«Fa set mesos vàrem començar aquest viatge (...), han estat set mesos de construcció col·lectiva de la comunitat humana que avui és la Crida per Palma, i avui estem aquí gràcies a totes les persones que heu contribuït a fer la primera passa cap a un gir de 180º per aquesta ciutat. A totes vosaltres, moltes gràcies!», ha dit Laura Dorado, la número 2 de la formació que ha dedicat part de la seva intervenció a agrair la col·laboració de totes les persones que han fet possible aquesta campanya.

Dorado ha dedicat unes paraules a reivindicar la feina feta durant aquests dies de «campanya frenètica que hem fet per fer front a la invisibilitat mediàtica, amb gairebé una trentena d'accions i actes en quinze dies» i ha agraït de nou la feina feta per totes les persones que d'una manera o altra han posat el seu granet de sorra. La intervenció de Dorado ha acabat amb unes paraules per a «les persones que pateixen la repressió de l'Estat Espanyol, per les preses polítiques i sobretot per Valtonyc».

Per la seva banda, el cap de llista, Manel Domènech, ha començat la seva intervenció amb un contundent «irromprem a l'Ajuntament i el posarem al servei del poble de Palma». Domènech ha dedicat part de la seva intervenció a presentar la Crida com «una garantia contra el feixisme». «Amb la mateixa dignitat d'Emili Darder i Aurora Picornell plantarem cara, també a les institucions, als feixistes d'avui. Sí, nosaltres tombarem la feixina. No tingueu cap dubte: als del PP, Ciutadans i Vox, qui més por els hi fa, som la Crida per Palma» ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.