Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS: «Demanau a tothom que aposti per les polítiques valentes i progressistes»

30457

El candidat de MÉS per Mallorca a la presidència del Govern, Miquel Ensenyat, ha demanat als votants «que apostin per la valentia de les polítiques de MÉS». Ha estat durant la cloenda de la campanya electoral, que la formació 'ecosobiranista' ha celebrat amb una festa la La Tertúlia Cafè Teatre de Palma.

Ensenyat ha assegurat que «hem viscut una legislatura complicada, de pactes, en què no tot depenia de MÉS i, així i tot, hem impulsat mesures absolutament pioneres com la Llei de canvi climàtic». A més, el candidat també ha dit que «si fa 4 anys els nostres votants ens donaren la força per fer possible tot això, ara és l'hora de renovar aquesta confiança i fer front a nous reptes com la mobilitat o l'accés a l’habitatge».

La número 2 de la llista al Parlament, Fina Santiago, ha assegurat que «és vital donar continuïtat a les polítiques progressistes amb un nou pacte d'esquerres» i també ha destacat la importància de «aturar el pas a aquesta dreta cada vegada més extrema». A més, Santiago ha insistit que fins el darrer minut cal que tothom es mobilitzi i ha donat les gràcies a tots les voluntàries i voluntaris de la campanya.

Per la seva banda, el candidat a la batlia de MÉS per Palma – Estimam Palma, Antoni Noguera, ha emfatitzat que «MÉS per Palma és una gran cooperativa política i la nostra força la té la gent i el carrer». Noguera ha destacat la feina de la candidatura per obrir-se encara més a la ciutadania i ha recordat que un 1 de cada 3 candidats de la llista són independents, que s'ha sumat el PSLF, Esquerra i Alternativa Republicana i que 130 persones reconegudes li han donat suport per repetir com a batle en un manifest. «Amb la força de la gent anam a guanyar les eleccions i a aconseguir quatre anys de batlia», ha finalitzat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.