Setmanari d'informació local - 138 anys

Unides Podem apel·la a la joventut per a «garantir les polítiques progressistes»

30451

Els candidats d'Unides Podem han fet aquest divendres una crida a la participació per a «garantir les polítiques progressistes» en la legislatura entrant, i ha apel·lat especialment a la joventut. La coalició ha optat per realitzar el seu últim acte de campanya a la Universitat de les Illes Balears (UIB) en una convocatòria centrada en la joventut, segons ha informat la candidatura.

El candidat a la presidència del Govern balear, Juan Pedro Yllanes, ha demanat «omplir les urnes de vots progressistes perquè és l'única manera que les polítiques iniciades aquesta legislatura puguin continuar quatre anys més». «Ens juguam que no entre a governar aquí el mateix tripartit de dretes que està retallant drets a Andalusia», ha avisat.

Per part seva, la candidata d'Unides Podem al Consell de Mallorca, Aurora Ribot, ha alertat de la precarietat entre els joves i ha repassat mesures del programa de la coalició com a transport públic gratis per a menors de 26, gratuïtat de llibres de text escolars i matrícules universitàries o mesures per a accés a la primera ocupació. A més, Ribot ha recalcat que la candidatura és «la garantia que es lluitarà de manera decidida contra el masclisme».

Finalment, el candidat a la batlia de Palma, Alberto Jarabo, ha ressaltat que ells no depenen «dels bancs sinó de les mans de la gent», i ha apel·lat a la responsabilitat de la joventut per a anar a votar aquest diumenge.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.