Setmanari d'informació local - 138 anys

Melià proposa crear un districte tecnològic al polígon de Llevant per «diversificar l'economia» a Palma

30449

El candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, ha proposat crear un nou districte tecnològic al polígon de Llevant amb l'objectiu de «diversificar l'economia» a Ciutat. Melià ha explicat que «volem un altre pols d'atracció d'empreses creatives, innovadores i del sector de la investigació que complementi el Parc Bit però que estigui al centre de Palma». «Un districte empresarial similar al 22@ de Barcelona» ha apuntat el candidat d'El Pi Palma, «per posicionar Palma com a referent d'activitats intensives del coneixement».

Melià ha explicat que «s'ha de promoure la competitivitat de l'Illa, que es creïn clústers i generar nous motors econòmics que vagin més enllà del sol i platja». En aquest sentit, el candidat d'El Pi Palma, ha destacat que «Mallorca compta amb una bona connectivitat amb les principals ciutats europees i una capacitat important d'atracció de talent i d'inversió i això s'ha de potenciar per dur a terme nous projectes».

En aquest sentit, ha afegit que en l'àmbit cultural «hi ha iniciatives molt interessants que es poden potenciar ja que els artistes i creadors locals són agents determinants de transformació social». El candidat d’El Pi Palma ha presentat les propostes per crear el districte tecnològic a la zona de Llevant acompanyat de la número 2 de la candidatura, Neus Sánchez que ha remarcat que «es podrien habilitar locals per assaig i creació teatral».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.