Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca proposa crear dos centres d'investigació científica a l'Illa

30445

El candidat de MÉS per Menorca al Parlament, Josep Castells, ha proposat aquest divendres la creació de dos centres d'investigació científica a Menorca, un dedicat a la prehistòria i un altre a la biologia marina.

Aquestes iniciatives, segons ha assenyalat Castells, es crearan conjuntament amb la Universitat de les Illes Balears (UIB) o altres universitats i tendran la capacitat de captar finançament estatal i europea per a dur a terme els seus projectes.

La doble proposta té per a MÉS per Menorca una segona finalitat, que és la creació de nous llocs de treball. «Seran una font d'ocupació d'altíssima qualitat, la qual cosa donarà l'oportunitat a molts joves menorquins que han estudiat fora de l'illa de tornar a Menorca», ha dit el candidat de la formació menorquinista.

Castells també ha indicat la intenció del seu partit de treballar polítiques que possibilitin la sinergia entre el sector agrícola i ramader i el sector industrial i alimentari. Així mateix, MÉS per Menorca promourà també els serveis tecnològics per al sector del calçat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.