Setmanari d'informació local - 138 anys

Crida per Palma proposa eliminar dues places turístiques per a poder obtenir-ne una de nova

30415

Crida per Palma ha presentat aquest dijous una de les seves propostes electorals de cara al «decreixement turístic» que consisteix a eliminar dues places turístiques per a poder obtenir-ne una de nova.

La número 2, Laura Dorado, ha explicat que l'acte ha tengut lloc davant un hotel i "«o per casualitat», ja que, tal com ha dit, «aquí hi havia un solar públic que el PP va vendre fa sis anys per a construir un hotel». «Aquest és un bon exemple de la ciutat que durant anys han dissenyat i executat» ha explicat.

Segons ha dit, la situació «no ha canviat massa» durant aquesta última legislatura del «pacte de progrés». «De fet en el centre històric de Palma el nombre d'hotels ha augmentat un 165 per cent en els últims quatre anys», ha assegurat.

«És necessari prendre mesures urgents» ha dit Dorado per a després afegir que són «necessàries polítiques que aquest govern autodenominat d'esquerres no ha estat capaç de dur a terme».

Pel seu costat, el cap de llista de la formació municipalista, Manel Domenech, ha explicat que «el decreixement turístic i la diversificació de l'economia són l'única sortida possible per a garantir vides dignes per a les persones que habitam Palma». Així, ha precisat que la seva proposta «no és nova», ja que ha estat formulada durant els últims anys pel «moviment ecologista i en contra de la massificació turística».

Domenech també ha explicat que unes altres de les seves propostes són «limitar l'arribada de creuers al port, amb un màxim de dos al dia; eliminar les partides de promoció turística dels pressupostos municipals o impulsar una moratòria general, sense excepcions, a qualsevol classe de nova construcció d'allotjaments turístics».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.