Setmanari d'informació local - 138 anys

Emoció i compromís a Llubí per dur Puigdemont al Parlament Europeu

30395

Un Teatre de Llubí ple a vessar, amb prop de 500 persones, moltes d'elles han hagut d'estar dretes, ha viscut aquest dimecres vespre un dels actes amb més contingut emotiu d'aquesta campanya electoral. Ha estat l'acte central de la campanya electoral de Lliures per Europa (Junts).

Antònia Font, representant mallorquina a la llista encapçalada per Carles Puigdemont, ha presentat alguna de les mesures que proposarà el partit si surt elegit en les pròximes eleccions del 26-M.

També ha parlat Èrika Casajoana, número 4 de Lliures per Europa (Junts) que ha explicat que «amb cada envestida Puigdemont es fa més fort». Poc després del discurs de Casajoana s'ha projectat un vídeo que Carles Puigdemont, enregistrat des de Bèlgica on el president demana el suport a la candidatura que ell encapçala per dur l'1-O al Parlament Europeu.

A l'acte hi ha actuat Biel Majoral acompanyat de Defí Mulet i Miquel Brunet que ha convidat a canatar i recitar a Bartomeu Mestre, Balutxo, Miquel Àngel Adrover, Macià Ferrer, Antònia Font i la glosadora Maribel Servera que ha posat tot el públic dempeus amb la seva improvisació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.