Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Salvem Portocolom: «La desídia institucional posa en perill la protecció de la posidònia»

30353

La plataforma Salvem Portocolom ha denunciat que la «desídia institucional» ha fet que «tornem a ser allà mateix que l'any passat». Critiquen que les institucions «tornen a jugar a passar-se la bolla» davant aquesta problemàtica. Des de la Plataforma han recordat que durant l'estiu passat «es va fer una feina continuada de denúncia dels fondejos damunt la praderia de Posidònia oceànica» i que enguany no deixaran d'exigir que es dugui a terme una solució. «Encara que veim que la pròxima cita electoral pot representar un canvi d'interlocutors», han apuntat.

«El que no canviarà és l'acció de denúncia pública de la nostra plataforma». Per això, han apuntat, aquest mateix dimarts han fet públic un nou vídeo gravat el passat dijous 16 de maig on es veu com l'àncora del veler Iria, de 9,56 metres i bandera espanyola, «malmena i arrabassa la posidònia de 20 metres lineals de praderia».

En aquesta línia, han lamentat que «després de l'experiència de l'any passat, la
deixadesa i la irresponsabilitat de les administracions ens duguin novament imatges com
aquestes». Per aquest motiu, han assenyalat que per part seva «no queda més que dir que seguir denunciant aquestes agressions al medi ambient i exigir mitjans per posar-les fi: el camp de boies, senyals delimitant la zona, modificació de les cartes nàutiques, etc».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.