Setmanari Sóller

134
anys

El Consell de Cultura incorpora representants de l'AELC i l'Acadèmia de Belles Arts de Sant Sebastià

30349

21-05-2019

La consellera de Cultura, Participació i Esports i presidenta del Consell de la Cultura de les Illes (CCIB), Fanny Tur, ha convocat aquest dimarts una nova sessió plenària del Consell on s'ha treballat en la composició del Ple, incorporant a nous membres.

Segons ha informat la Conselleria, s'han adherit representants de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i la Real Acadèmia de les Belles arts de Sant Sebastià per «la importància que aquestes entitats tenen en el teixit cultural de les Balears». Així mateix, també s'ha incorporat a la directora de l'Associació Cultural Drapart, Tanja Gras, com a persona del món cultural en representació de l'illa de Formentera.

Els nous membres se sumen als vocals seleccionats entre persones expertes de l'àmbit cultural durant la reunió constitutiva de l'abril passat. Es tracta de Guillem Frontera, Glòria Julià, Maria Antònia Oliver, Cristina Ros, Jaume Mascaró i Lina Sansano.

Tur ha destacat la importància d'articular el model i metodologia de treball del CCIB de forma col·lectiva perquè «sigui una plataforma oberta de diàleg i participació àgil i eficient entre el Govern i la ciutadania».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris