Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem-MÉS per Calvià presenta un programa per «cohesionar el municipi»

30347

La coalició Podem - MÉS per Calvià a l'Ajuntament del municipi ha presentat aquest dimecres el seu programa electoral de cara als comicis municipals del 26 de maig amb l'objectiu de «cohesionar el municipi», segons ha informat el partit.

Els eixos de campanya graviten entorn de quatre blocs, centrats en serveis socials, medi ambient, cultura i economia. En aquest sentit, la coalició liderada per Marga Plomer dedica un bloc específic a iniciatives centrades en habitatge amb la finalitat de potenciar les cooperatives d'habitatge.

En la mateixa línia, la coalició progressista proposa el creixement zero i la protecció dels pulmons verds de Calvià, amb l'adquisició dels terrenys del Fortí de Illetes. Precisament en el Fortí, han plantejat impulsar la construcció d'un Museu de la Memòria Democràtica. En clau econòmica, Podemos - MÉS per Calvià destaca mesures en favor de la diversificació econòmica, la millora del model turístic i l'impuls a la Serra de Tramuntana i a la Finca del Galatzó.

«Les propostes plantegen solucions a la problemàtica del problema de l'habitatge, transport públic eficient, necessitat d'equipaments sociosanitaris i l'impuls d'una economia alternativa i verd», ha sostingut la candidata de la coalició, Marga *Plomer.

Per part seva, el número 2 de la coalició, Rafel Sedano, ha subratllat la importància del Pla Calvià 2030, una proposta a llarg termini de mobilitat i urbanisme «completament necessària» per a planificar l'edificació amb un objectiu a quatre anys, ha explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.