Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Bauzá va a Pollença per combatre el 'totalitarisme pancatalanista' i tots els partits pollencins proposen fer-li el buit

30327

En un nou vídeo delirant, l'aspirant a eurodiputat pel partit polític Ciudadanos i alferes de l'exèrcit espanyol, José Ramón Bauzá, explica que quan era president va patir un 'escarni' a Pollença. També explica que l'ajuntament del municipi del nord de la Serra de Tramuntana ha donat subvencions als comerços perquè «retolin només en català i no ho facin en castellà».

Bauzá arriba a dir que Pollença és el símbol de «totalitarisme nacionalista pancatalanista» i que per aquesta raó, aquest dimarts hi anirà juntament amb dos candidats més del partit Ciudadanos.

Totes les formacions polítiques pollencines han subscrit una declaració titulada 'Pollença, poble pacífic' que diu: «Durant les darreres hores circula un vídeo per les xarxes socials on José Ramon Bauzà indica que vol convertir Pollença en la zona zero de la seva particular creuada contra el 'nacionalisme totalitarista pancatalanista', fent servir arguments falsos i mentides.
Aquest personatge no vol més que assegurar el seu escó al Parlament Europeu i per això no dubta a utilitzar el nostre poble amb mentides i calumnies»

Des de Som Pollença s'ha demanat «SENY, que no respongui ningú a les seves provocacions, que xerri tot sol damunt plaça, que agafi els trastos i parteixi per on ha vengut».
I es demana a «tots els partits polítics pollencins, que han demostrat sempre la seva educació dins la rivalitat i disparitat d'idees, s'adhereixin a aquesta petició a través d'un comentari a aquest mateix post.»
La resposta ha estat de tots els partits de Pollença. S'hi han afegit: Junts Avançam, MÉS Per Pollença, PSOE-Pollença PSIB- Pollença, Esquerra Pollença, Unió Mollera Pollencina, Tots per Pollença, Alternativa Per Pollença, Podem Pollença, Populars de Pollença I El Pi Pollença.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.