Setmanari Sóller

134
anys

Salord proposa crear una coordinadora per potenciar «els valors» de les festes

30315

20-05-2019

La candidata de Més per Menorca al Consell Insular de Menorca, Maite Salord, ha proposat aquest dilluns la constitució d'una coordinadora de festes amb valors per a treballar per a la prevenció i la informació, a més de potenciar «els valors» de les festes patronals com el respecte, el civisme i evitar l'abús d'alcohol per part dels menors.

«Ha de ser una entitat amb una labor transversal que integri els departaments insulars de Benestar Social, Joventut i Cooperació Local, a més del Govern i els vuit ajuntaments de l'illa», ha dit Salord.

Així mateix, ha indicat que aquesta coordinadora ha de comptar amb «les aportacions d'entitats juvenils, de pares i mares i entitats de lluita contra la drogodependència», ha indicat la candidata.

Més per Menorca advoca d'aquesta manera perquè cadascuna de les celebracions dels pobles menorquins manté l'esperit «festiu i fratern». «Per a això és necessària la difusió explicativa i de conscienciació per a uns comportaments i actituds respectuoses amb els costums i tradicions que inclouen les festes», ha remarcat Salord.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris