Setmanari d'informació local - 138 anys

Salord proposa crear una coordinadora per potenciar «els valors» de les festes

30315

La candidata de Més per Menorca al Consell Insular de Menorca, Maite Salord, ha proposat aquest dilluns la constitució d'una coordinadora de festes amb valors per a treballar per a la prevenció i la informació, a més de potenciar «els valors» de les festes patronals com el respecte, el civisme i evitar l'abús d'alcohol per part dels menors.

«Ha de ser una entitat amb una labor transversal que integri els departaments insulars de Benestar Social, Joventut i Cooperació Local, a més del Govern i els vuit ajuntaments de l'illa», ha dit Salord.

Així mateix, ha indicat que aquesta coordinadora ha de comptar amb «les aportacions d'entitats juvenils, de pares i mares i entitats de lluita contra la drogodependència», ha indicat la candidata.

Més per Menorca advoca d'aquesta manera perquè cadascuna de les celebracions dels pobles menorquins manté l'esperit «festiu i fratern». «Per a això és necessària la difusió explicativa i de conscienciació per a uns comportaments i actituds respectuoses amb els costums i tradicions que inclouen les festes», ha remarcat Salord.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.