Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament engega una campanya de descomptes en els aparcaments de Palma

30283
El conveni ha estat signat pel regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, el president de Pimeco, Antoni Fuster, i el president d'Afedeco, Antoni Gayà. | Ajuntament de Palma

La Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes (SMAP) de Palma ha signat aquesta setmana un conveni amb les patronals de comerç Pimeco i Afedeco per a distribuir, a través d'establiments comercials, 5.500 tiquets de descompte en aparcaments.

El conveni ha estat signat pel regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, el president de l'Associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco), Antoni Fuster, i el president de la Federació Patronal D'Empresaris De Comerç de Balears (Afedeco), Antoni Gayà, segons ha informat aquest dissabte l'Ajuntament. El conveni amplia la col·laboració que ja es duia a terme durant les festes de Nadal.

Les dues patronals de comerç podran distribuir entre els seus establiments tiquets horaris amb descomptes a aparcaments de dues hores, perquè els comerciants els ofereixin com a incentiu als clients més fidels durant tot l'any.

La iniciativa cerca donar suport al petit comerç de proximitat i, al mateix temps, afavorir l'ús dels aparcaments municipals, i així reduir el trànsit que produeixen els vehicles que busquen un lloc on aparcar.

El conveni contempla un descompte d'un 50 per cent respecte al preu habitual dels lots de tiquets i una distribució màxima d'unitats en funció de cada aparcament municipal.

En concret, s'inclouen 1.500 unitats per a l'aparcament de Parc de la Mar, 2.000 unitats per als aparcaments del Parc de Sa Riera, Santa Pagesa i Manacor, i altres 2.000 unitats per als aparcaments de Via Roma, Marquès de la Sènia, Comte d'Empúries i Comtat del Rosselló.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.