Setmanari d'informació local - 138 anys

Desenes de persones fan una besada col·lectiva davant la seu de VOX a Palma

30233

Desenes de persones han acudit davant la seu de VOX a Palma per tal de participar de la «besada col·lectiva pels drets LGTBI+» convocada aquest dijous per la Crida per Palma. «Som aquí per demostrar que no tenim por, plantarem cara a l'extrema dreta a les institucions i al carrer, no passaran», ha afirmat Toni López, membre de la llista electoral de la formació.

La besada ha transcorregut amb normalitat i s'han pogut escoltar càntics contra la LGTBIfòbia i contra el feixisme. «Hem escollit la seu de VOX perquè representen el masclisme, el racisme i la LGTBIfòbia, perquè encarnen el retorn al passat». «També hem vengut a dir-los que no volem normalitzar que el feixisme sense caretes es passegi impunement per les nostres institucions», ha explicat López.

Durant l'acte, el portaveu de la Crida per Palma, Toni López, ha presentat algunes de les propostes que estan incorporades en el programa LGTBI+ de la candidatura municipalista. En aquest sentit, López ha assenyalat que la Crida per Palma «impulsarà una regidoria de polítiques feministes i pels drets LGTBIQ+, una quota mínima de contractació pública per una inclusió laboral real del col·lectiu LGTBIQ+ i un protocol de prevenció d’agressions masclistes i LGBTI-fòbiques, entre d'altres mesures encaminades a avançar en la construcció d'una societat transversalment feminista i des de la perspectiva LGTBIQ+».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.