Setmanari d'informació local - 138 anys

El PI es compromet a crear 10.000 places d'aparcament a Palma

30223

El candidat del PI a l'Ajuntament de Palma, Josep Melià, s'ha compromès aquest dijous a crear 10.000 noves places d'aparcament per a «millorar la mobilitat» a la ciutat.

En roda de premsa, Melià ha assegurat que ampliarà els aparcaments de Passeig Mallorca-Via Argentina i que es faran nous a Son Puigdorfila, Son Rapinya, Es Vivero, plaça Progrés o es Molinar, si El PI entra en el pròxim govern de Cort.

A més, el candidat ha explicat altres propostes com l'ampliació de convenis amb propietaris de solars buits per a crear aparcaments en superfície. Segons ha dit, la cerca de pàrquing «és un dels principals problemes que sofreixen molts ciutadans i que generen embussos i dificultats de trànsit».

En aquest sentit, també ha proposat «habilitar una llançadora que enllacin els aparcaments dissuasius amb el centre de la ciutat». Segons ha afegit, «els aparcaments que hi ha actualment als afores no estan degudament senyalitzats i connectats, i no es treu el rendiment adequat». A més, «no són percebuts com una alternativa real», ha dit abans de concloure que la pròxima legislatura ha de ser la «de la mobilitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.