Setmanari d'informació local - 138 anys

Unides Podem aposta per dur el ferrocarril fins a Artà, Felanitx i Alcúdia

30219

El candidat a la presidència del Govern, Juan Pedro Yllanes, que ha visitat aquest dijous el port esportiu d'Alcúdia, ha presentat les principals mesures de mobilitat de la formació, entre les quals destaca la seva aposta per «dur el ferrocarril fins a Artà, Felanitx i Alcúdia».

En l'acte, també han participat el número dos en la llista del Consell de Mallorca, Jesús Jurado, i la candidata a l'alcaldia d'Alcúdia, Concepción Baleato. Yllanes ha assenyalat que una de les principals preocupacions del la ciutadania de les Balears «és la mobilitat i que encara així durant 30 anys no s'ha construït un sol quilòmetre nou de via ferroviària».

Segons ha dit, l'encàrrec dels seus diputats a Madrid per a «posar fi a aquest 30 anys de vacances del bipartidisme és apostar perquè hi hagi finançament estatal per a poder millorar la xarxa de ferrocarril».

Respecte a Menorca, Eivissa i Formentera, el candidat a la presidència del Govern ha dit que l'aposta és per un «transport públic, de qualitat i sostenible i afavorir-lo amb la gratuïtat per a menors de 26 anys, pensionistes, parats de llarga durada i usuaris habituals».

D'altra banda, el número dos en la llista al Consell ha assegurat que en la pròxima legislatura aquesta administració «exigirà les competències de transport públic per a, juntament amb les de carreteres, poder fer una millor gestió de la mobilitat a l'illa».

Segons ha dit, una vegada transferides aquestes competències «és important que es renovi tota la flota de transport col·lectiu públic, que sigui un transport públic no contaminant i que una tots els nuclis de població amb els centres de salut».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.