Setmanari d'informació local - 138 anys

Tornen els maridatges de gastronomia, poesia i música mallorquines

30205

Aquest dijous i divendres tendran lloc a Mallorca dos concerts de maridatge de gastronimia, poesia i música mallorquines. Els restaurants Joan Marc Restaurant (Inca) i Can Calent (Campos) són els espais escollits per a realitzar les properes edicions de maridatge que organitza Euroclàssics, i que compta amb el suport de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, l’Institut d’Estudis Baleàrics, el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, s’inclou també dins els actes programats per a l’Any Llompart i forma part també del 24è Festival de Música Clàssica d’Hivern.

Júlia Colom i Joan Laínez acompanyaran amb les seves veus la parella de pianistes M. Victòria Cortès i Francesc Blanco. Gastronomia, poesia i música mallorquines, amb música de Llompart, Oliver i Samper. I tot maridat amb vins i plats enllestits específicament per a l’ocasió. Totes dues cites tendran el mateix repertori i músics, només variarà l’oferta i les opcions de degustació dels diferents espais.

El Joan Marc Restaurant (Inca) compta amb una estrella Michelin i serà l’encarregat d’acollir aquest dijous, 16 de maig, a les 21.00 hores, el primer dels dos maridatges programats.
El segon maridatge tendrà lloc al restaurant Can Calent (Campos), el 17 de maig, a les 21.00 hores. Cal recordar que aquest maridatge ja va esdevenir una proposta d'èxit en la seva estrena al Miceli.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.