Setmanari d'informació local - 138 anys

Gairebé el 70 % dels ciutadans de les Balears estan d'acord amb l'Impost de Turisme Sostenible

30203

L'Agència d'Estratègia Turística de les Illes (Aetib) ha publicat aquest dijous la seva enquesta biennal sobre la satisfacció dels residents amb el turisme a les Balears i en la qual revela que el 68,6 % dels residents a les Balears entrevistats «estan d'acord o molt d'acord amb la implantació de l'Impost de Turisme Sostenible».

Segons han explicat des de la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme en un comunicat, els resultats permeten conèixer l'opinió actual de la ciutadania de les Balears amb una mostra de 1.950 persones entrevistades a la fi de 2018.

Eivissa és l'illa amb el percentatge més alt d'enquestats a favor de l'impost (73,5 per cent), la segueixen Menorca i Formentera amb 69,2 per cent i 69,1 per cent, respectivament. Mallorca obté un 67,8 per cent de respostes a favor de l'impost.

L'enquesta també mostra que el 71,4 per cent d'aquests residents entrevistats han contestat que «estan satisfets o molt satisfets» amb el turisme a les Illes.

Pel que fa al lloguer turístic, el 48,9 per cent dels enquestats «està d'acord o molt d'acord» amb el lloguer de vacances d'habitatges particulars, mentre que el 40,1 per cent «no està d'acord o està molt en desacord».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.