Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá: «Cs liderarà la creació d'un exèrcit europeu que garanteixi la seguretat»

30189

L'expresident del Govern i ara candidat número cinc de Ciudadanos a les eleccions europees, José Ramón Bauzá, ha anunciat aquest dimecres a Melilla que la formació d'Albert Rivera liderarà la creació d'un exèrcit europeu que «garanteixi la seguretat dels ciutadans».

«Les nostres forces i cossos de seguretat necessiten saber que Espanya i que Europa estan amb ells, perquè Ceuta i Melilla són la frontera física d'Europa i, per tant, els problemes de totes dues ciutats són també els problemes d'Espanya i d'Europa».

En aquest sentit, ha argumentat que, igual que la Política Agrària Comuna ha enfortit l'agricultura, «la creació d'un exèrcit comú europeu servirà per a enfortir a la nostra indústria, al costat del nostre compromís amb l'OTAN».

Bauzá ha conegut de primera mà el funcionament de la frontera de Beni Enzar i ha participat en una reunió sectorial amb associacions de la Guàrdia Civil i amb sindicats del cos de policia espanyola, dels quals ha pogut recaptar les seves principals demandes i prémer les seves manques en els diferents serveis que presten a la ciutat autònoma.

«Estam altament preocupats per la premeditació, l'organització i la violència que estan sofrint els agents en les últimes dates», ha assegurat, qui ha apostat per una major dotació tant econòmica com tecnològica i de mitjans humans per a les fronteres. «Si a Europa no volem tenir fronteres internes, no podem desprotegir les fronteres externes», ha asseverat Bauzá.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.