Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB demana «una gran mobilització progressista» per tornar a governar

30187

La candidata del PSIB al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha demanat aquest dimecres «una gran mobilització progressista» a les eleccions autonòmiques i municipals del 26 de maig per a «poder governar vuit anys seguits».

Segons ha informat el PSIB, Cladera ha fet aquestes declaracions en la presentació de la coalició d'esquerres entre PSIB i Unides Podem a Bunyola, Suma per Bunyola. Així, Sandra Llop és la candidata a la batlia del municipi amb el suport de Cladera, qui ha destacat «la força de la suma de l'esquerra davant una dreta més dividida i radical que mai».

Cladera ha alertat que «després de 40 anys de democràcia alguns ens volen fer tornar enrere», fet pel qual ha demanat que «ara més que mai l'esquerra ha de donar continuïtat al progrés amb quatre anys més de govern que permetin consolidar totes les polítiques de canvi iniciades».

La candidata al Consell ha insistit que el dia 26 de maig «ens juguem moltíssim i fa falta una gran mobilització enfront d'una oportunitat històrica per a governar vuit anys seguits i dibuixar quina Mallorca i quina Bunyola volem». Per part seva, Llop ha avançat que es presenta «amb ganes i experiència» perquè creu en «la política com a eina per a millorar el dia a dia dels veïnats».

Per això, ha explicat algunes de les seves propostes com l'impuls dels pressupostos participatius, la creació de més de 700 noves places d'aparcament, la millora de l'enllumenat públic *aendeterminadas zones del municipi o un nou centre de salut, entre altres qüestions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.