Setmanari d'informació local - 138 anys

Cerques una gravadora de veu? Aquí tens la resposta

30157

Cerques una gravadora de veu? Aquí tens la resposta

Cada vegada són més els professionals (periodistes, músics, professors, etc.) que necessiten gravar la seva veu per a facilitar el seu treball. Per a això, és necessari trobar el producte que millor s'adapti a les necessitats de cada usuari.

En el mercat actual es poden trobar una gran quantitat d'aquests productes, encara que, si portes temps buscant un, t'oferim la millor solució per mitjà d'una comparativa, on podràs veure totes les especificacions i qualitats de cada gravadora de veu.

Què cal tenir en compte abans de comprar una gravadora de veu?

Donada la quantitat de gravadores de veu que es poden trobar en el mercat actual, pot semblar difícil decantar-se per l'una o l'altra. Per aquest motiu, volem deixar-vos uns aspectes bàsics amb els quals poder triar la millor.

1) Disseny

Existeixen de tots els tipus, uns més cridaners que unes altres. Normalment compten amb pantalla i petits sensors per a detectar l'àudio. Ja que és un producte destinat a l'ús laboral, és preferible fixar-se en les seves especificacions que en el seu propi disseny.

2) Pantalla

El que disposin de pantalla fa que el cost s'incrementi una mica, no obstant això, podràs saber si estàs gravant i accedir a les diferents funcions d'una manera molt més ràpida i eficaç.

3) Emmagatzematge

L'emmagatzematge intern pot variar depenent del model en el qual s'estigui interessat. No obstant això, algunes permeten ampliar-ho mitjançant targetes SD en cas que necessitis un emmagatzematge major.

4) Formats

Existeix dos formats principals: MP3 i WAV, que dependran del que estàs buscant. Si vols una millor qualitat, els segons poden ajudar-te, encara que és cert que ocupen més espai, fent que la memòria interna s'ompli abans.

5) Connexions

Si vols una gravadora de veu més discreta i petita, és possible que algunes connexions se sacrifiquin. No obstant això, han de posseir almenys un port USB i una sortida d'àudio per a poder endollar els cascos i escoltar el que has gravat.

En el cas que vulguis millorar el so de l'enregistrament, en alguns productes més avançats és possible connectar un micròfon extern.

Comparativa de gravadores de veu

1) Olympus PCM LS-P1

Producte que ha destacat per la gran qualitat dels seus micròfons i el seu sistema d'enregistrament, permetent-te captar el so de manera natural i fer ús de l'equilibrador de veus per a trobar el to perfecte.

2) Sony ICD-UX560

No es pot negar que la marca japonesa sempre ha destacat per sobre d'altres per la qualitat dels seus productes. Aquest model compta amb micròfon estèreo, capacitat d'emmagatzematge intern de 4 GB i enregistrament LPCM.

3) Tascam DR-05V2

Aquestes gravadores estan pensades principalment per a l'ús de professionals, oferint-te una gran varietat de característiques, com a possibilitat de gravar en WAV i MP3, velocitat de fins a 320 kbps i dos canals estèreo.

No importa el sector laboral al qual et dediquis, les gravadores de veu són cada vegada més valorades i volgudes per tots els professionals. Això sí, cal saber triar l'adequada per a complir amb les exigències de cada usuari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.