Setmanari d'informació local - 138 anys

Unides Podem és «l'única possibilitat» de defensar el producte local i de km 0

30149

El candidat a la presidència del Govern, Juan Pedro Yllanes, ha recordat aquest dimarts a Menorca que «l'única possibilitat que hi ha que es defensi el productor local i que fins i tot en la indústria hotelera s'utilitzi el producte de quilòmetre zero és Unides Podem».

Segons ha informat el partit, Yllanes ha recordat que si hi hagués un govern del PP i Cs, «no els interessaria el producte local perquè ells són més de clientelisme i multinacionals».

Yllanes s'ha reunit a Menorca amb la secretària general de Podem a les Balears, Mae de la Concha, i la candidata a l'alcaldia de Ciutadella, Fàtima Anglada, per a presentar les mesures programàtiques d'Unides Podem quant al futur assoliment de la sobirania alimentària.

Yllanes ha recordat que «quan es va tractar de votar el règim especial agrari, el PSOE es va abstenir pel que tampoc han fet una aposta clara pel producte de proximitat, per l'agricultura sostenible, feta aquí a les Balears».

En aquest sentit, Mae de la Concha ha dit que «entre un 5 i un 12 per cent del qual es consumeix és producte local i la resta és d'importació». «Això no és sostenible i l'única manera de solucionar-ho és donar facilitats a la pagesia, promocionar el producte local i formar a la joventut perquè hi hagi un relleu generacional. I tot això està en el nostre programa», ha explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.