Setmanari d'informació local - 138 anys

GOB: «Puigpunyent ha d'iniciar una revisió de Normes Subsidiàries i suspensió de llicències»

30139

El Grup d'Ornitologia Balear (GOB) considera que Puigpunyent ha d'iniciar revisió de Normes Subsidiàries (NNSS) i suspensió de llicències perquè no s'acabin desenvolupant les operacions urbanístiques planificades «totalment obsoletes».

Segons han informat, des del GOB es va sol·licitar accés a l'expedient municipal per a conèixer els detalls de l'operació urbanística i els veïnats varen sol·licitar una reunió amb l'Ajuntament i equip de govern del municipi.

En aquesta reunió l'Ajuntament va explicar que es tracta del desenvolupament de la UA sa Vela, la qual no té encara llicència per a obres de construcció o edificació. Ara mateix s'estan executant les obres d'urbanització, per la qual cosa el projecte podria aturar-se.

Com a resultat, el GOB entén que, amb la llicència d'edificació encara per concedir, l'Ajuntament podria iniciar una «més que necessària revisió de les seves Normes Subsidiàries».

Així mateix, han assenyalat que «hauria d'acompanyar-ho de la corresponent suspensió de llicències revisant i qüestionant els creixements que encara preveuen unes normes subsidiàries vigents, que responen a una planificació obsoleta de 1992».

«Aquesta nova revisió permetria fer la corresponent avaluació de l'impacte dels nous creixements en qüestions fonamentals com són la disponibilitat dels recursos hídrics, la dotació de recursos suficients per als nous creixements de població o d'incidència sobre la mobilitat», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.