Setmanari d'informació local - 138 anys

El Grup de Suport Llibertat Valtònyc organitza una sèrie d'actes amb Pablo Hasél a Mallorca

30127

El Grup de Suport Llibertat Valtònyc ha organitzat per als propers dimecres, dijous i divendres una sèrie d’actes amb el raper Pablo Hasél, condemnat a 4 anys de presó, i l’advocat Juan Manuel Olarieta (exadvocat de Valtònyc).

Parlaran sobre la darrera detenció del raper el dia de les eleccions espanyoles i la situació actual del seu cas. A més, Pablo Hasél presentarà el seu llibre de poemes, i el dijous farà un petit concert al nou Ateneu L’Electrica.

Els motius d’aquest cicle de xerrades és «seguir denunciant la vulneració generalitzada de drets fonamentals a l’Estat espanyol, un Estat suposadament democràtic, com és el de la Llibertat d’Expressió i de Creació Artíctica; seguir reivindicant la necessitat de lluitar per conquerir uns drets que ens corresponen i no permetre que les diferents lluites que s’han duit a terme per la Llibertat d’Expressió, com és el cas del nostre company Valtònyc, no caiguin en l’oblit; i finalment, i més important, mostrar tot el nostre suport i solidaritat amb el raper Pablo Hasél, condemnat a 4 anys de presó per cantar i fer tweets, deixant en evidència, una vegada més, la manca de llibertats de l’Estat espanyol».

Programació:

· Dimecres 15 de maig: Llibreria Drac Màgic (Palma, Plç Patins) a les 18'30h; presentació del poemari de Pablo Hasél.

· Dijous 16 de maig: Ateneu L'Elèctrica (Palma, plç Quadrado) a les 19'30h; xerrada amb Pablo Hasél i Juan Manuel Olarieta, recital de poemes per Pablo Hasél i petit concert de Pablo Hasél.

· Divendres 17 de maig: Ateneu Lo Tort (Manacor, Plç d'en Joan March, 6) a les 19'30h; xerrada amb Pablo Hasél i Juan Manuel Olarieta i recital de Poemes per Pablo Hasél.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.