Setmanari d'informació local - 138 anys

'Al Molinar, Port Petit' reactiva les taules informatives

30095

'Al Molinar, Port Petit' ha reactivat les taules informatives al passeig del Molinar i la seva tasca reivindicativa no finalitzarà fins que el port del Molinar estigui completament rehabilitat, així com el seu edifici.

Segons ha informat des de l'organització de la campanya 'Al Molinar, Port Petit' en un comunicat, si el calendari d'obres previst es compleix, abans de dos anys els treballs estaran llestos.

Les entitats integrants de la campanya han dissenyat una sèrie d'iniciatives per a donar continuïtat al seu treball de reivindicació i han assenyalat que les obres de remodelació i millora de les instal·lacions del port «s'han d'executar sense interrupcions perquè com més ràpides siguin les obres menys molèsties causaran».

Des d''Al Molinar, Port Petit' també han volgut recordar que les persones que «ara intenten dificultar la continuïtat de les obres són les mateixes que varen voler destruir el Port del Molinar i el seu edifici per a construir un port totalment aliè a les necessitats del barri».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.