Setmanari d'informació local - 138 anys

Galmés reitera que eliminarà la zonificació turística de Mallorca

30077
Galmés (a la dreta de la imatge) ha reiterat que eliminarà la zonificació turística de Mallorca. | PP

El candidat del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha afirmat aquest dissabte que, si governa en la institució insular després dels comicis del 26 de maig, «eliminarà la zonificació turística».

«Des del Consell promocionarem la nostra illa perquè torni a ser una destinació competitiva i llevarem la zonificació turística que tant mal ha fet a les petites i mitjanes empreses, a autònoms i a les famílies de Mallorca», ha expressat Galmés en declaracions als mitjans durant una visita a Alcúdia.

En aquest sentit, el candidat 'popular' a la institució insular ha avançat que el PP «aposta pel turisme de qualitat» i, en aquest sentit, ha assenyalat que la seva formació «consolidarà Mallorca» com a destinació turística esportiva a través de campanyes de promoció internacional.

«La nostra aposta pel turisme de qualitat és evident i aquesta pròxima legislatura farem de Mallorca un reclam per a un tipus de turista que se senti atret pels nostres paratges naturals, les nostres instal·lacions esportives, la nostra gastronomia i els nostres comerços», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.