Setmanari d'informació local - 138 anys

Milers de persones assisteixen a la primera jornada del Mallorca Live Festival

30069
Més de 16.000 persones han participat a la primera jornada del Mallorca Live Festival. | Mallorca Live Festival

Més de 16.000 persones han acudit aquest divendres a la primera jornada del Mallorca Live Festival en la qual han actuat artistes com Amaia, Vetusta Morla o Two Door CinemaClub en una jornada de dotze hores de música en l'antic Aquapark de Calvià, segons ha informat l'organització.

Així, Amaia va estrenar alguna de les cançons incloses en el seu àlbum debut mentre que la banda La M.O.D.A, que van actuar després de la guanyadora d'Operación Triumfo, van tocar temes rock folk.

El grup Vetusta Morla es va estrenar a Mallorca amb un concert en el qual van tocar temes del seu últim disc 'Mismo Sitio, Distinto Lugar' o temes clàssics com a 'maldita dulzura' o 'Copenhaguen'. A més, els irlandesos Two Door Cinema Club van rematar la jornada amb cançons conegudes, com 'WhatYou Know' o 'Talk'.

El festival continua aquest dissabte amb l'única actuació de Jamiroquai aquest any a l'Estat espanyol com a plat fort de la nit al costat de presència de bandes com The Vaccines, Fuel Fandango, Viva Suecia, Novedades Carminha i djs com Dixon i Mathew Jonson.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.