Setmanari d'informació local - 138 anys

Galmés diu que farà «totes les carreteres previstes en el Conveni de Carreteres»

30051

El candidat del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, s'ha compromès a executar «totes les carreteres previstes en el Conveni de Carreteres» davant una legislatura que, al seu judici, «ha posat en risc la seguretat viària» i, per això, el PP «posarà remei».

En declaracions als mitjans, Galmés ha concretat que faran el segon cinturó de Palma, la carretera de Santa Margalida a Llubí, la Ronda Nord d'Inca, la carretera de Campos a Llucmajor, la de ses Salines-Sa Colònia i la d'Algaida a Llucmajor, i, a més, «milloraran» les entrades i les sortides de Palma.

Segons ha recollit el PP, Galmés ha apuntat que «al contrari de l'esquerra, els 'populars' solucionen els problemes» i, per això, ha argumentat que «perquè hi hagi més fluïdesa en la mobilitat dels vehicles, se solucionarà el problema de l'aparcament de molts pobles de Mallorca, declarant terrenys per a aquest ús d'interès autonòmic que acordin els ajuntaments».

«Un tros de terra no val més que una vida» ha conclòs Llorenç Galmés, al costat del candidat a la batlia de Santa Margalida, Martín Torres, i la candidata de la batlia de Llubí, Maria Ramis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.