Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB denuncia que el Govern bloca el paper del Comitè Executiu de l’Impost de Turisme Sostenible

30039

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) ha criticat aquest divendres que el Govern bloqui el paper del Comitè Executiu de la Comissió de l'Impost de Turisme Sostenible (ITS).

Des del GOB han reiterat la seva queixa en relació a «la usurpació de funcions» del comitè executiu i han votat en contra d'un pla anual, que «aquest any no ha fixat objectius prioritaris».

Segons han recordat, aquest dijous varen tenir lloc les reunions del comitè, així com el ple de la Comissió de l'ITS, dues convocatòries, que segons han censurat, varen tenir «el mateix ordre del dia i que serveixen, no per discutir, ni proposar, ni abordar les propostes», en aquest cas de pla anual, «sinó senzillament per donar validesa formal a la proposta del Govern».

El GOB va votar en contra de l'aprovació del pla anual de 2019 per diverses motius, de contingut i de forma. Entre d'altres, consideren «insuficient» que únicament es doni compte de l'estat dels projectes relatius als Plans d'actuació 2016, 2017 i 2018.

Quant a la redacció de l'esborrany del Pla anual d'Impuls del Turisme Sostenible per 2019, el GOB se sent «decebut per l'actitud poc participativa i transparent del Govern en el moment de la seva redacció».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.