Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Palma vol fer una residència per a gent gran a Son Banya, després del desmantellament

30037

El candidat de MÉS per Palma a la batlia de Palma, Antoni Noguera, ha assegurat aquest divendres que faran una residència d'avis a Son Banya, després del desmantellament, que està previst per a 2021.

Per la seva banda, la número dos de MÉS per Mallorca al Parlament, Fina Santiago, ha assenyalat que la pròxima legislatura posaran en funcionament 900 places d'atenció a la dependència.

En la presentació de les propostes en matèria de dependència de la formació, Santiago ha detallat que 360 ​​d'aquestes places seran per a residències de gestió pública a Marratxí, a Son Martorell, a Son Dureta i a diferents instal·lacions municipals

L'encara consellera de Serveis Socials, Fina Santiago, ha assegurat que els ecosobiranistes treballaran per «reduir el cost del copagament dels centres de dia i aprovar un pla de finançament de més de 30 milions d'euros perquè el tercer sector pugui invertir en serveis com pisos tutelats o noves residències».

Pel que fa a la residència de Son Banya, Noguera ha dit que tendrà 120 places. «Un lloc on hi havia desigualtat serà, en un futur, un espai d'oportunitats», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.