Setmanari Sóller

134
anys

MÉS per Palma vol fer una residència per a gent gran a Son Banya, després del desmantellament

30037

10-05-2019

El candidat de MÉS per Palma a la batlia de Palma, Antoni Noguera, ha assegurat aquest divendres que faran una residència d'avis a Son Banya, després del desmantellament, que està previst per a 2021.

Per la seva banda, la número dos de MÉS per Mallorca al Parlament, Fina Santiago, ha assenyalat que la pròxima legislatura posaran en funcionament 900 places d'atenció a la dependència.

En la presentació de les propostes en matèria de dependència de la formació, Santiago ha detallat que 360 ​​d'aquestes places seran per a residències de gestió pública a Marratxí, a Son Martorell, a Son Dureta i a diferents instal·lacions municipals

L'encara consellera de Serveis Socials, Fina Santiago, ha assegurat que els ecosobiranistes treballaran per «reduir el cost del copagament dels centres de dia i aprovar un pla de finançament de més de 30 milions d'euros perquè el tercer sector pugui invertir en serveis com pisos tutelats o noves residències».

Pel que fa a la residència de Son Banya, Noguera ha dit que tendrà 120 places. «Un lloc on hi havia desigualtat serà, en un futur, un espai d'oportunitats», ha remarcat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris