Setmanari d'informació local - 138 anys

La gordofòbia i la pressió estètica centren els primers actes d’aniversari de l’Assemblea Antipatriarcal

30033

L’Assemblea Antipatriarcal de Palma celebra el seu setè aniversari amb diferents activitats durant els mesos de maig i juny. Magda Piñeyro ha donat el tret de sortida amb la xerrada “Trencant les costures del Patriarcat” aquest dijous al Centre Flassaders. L’autora del llibre “Stop gordofòbia” oferirà aquest divendres un taller no mixt amb el nom “El meu cos és la meva llar. Celebrant-nos a través del ball”, una reflexió col·lectiva sobre la gordofòbia i la pressió estètica a la societat masclista mitjançant la conversa i la dansa, a les 19 hores al Centre Flassaders. Per a participar del taller cal inscriure’s prèviament a través del correu electrònic aantipatriarcal@gmail.com.

El Casal Popular Voltor Negre acollirà dissabte 11 de maig a partir de les 18 hores una “horabauxa” on actuarà Magda Piñeyro i es premiarà la millor perruca. Magda Piñeyro és una de les cofundadores de la plataforma Stop Gordofobia i autora del llibre del mateix nom.

Més enllà d’aquest cap de setmana, divendres 17 de maig tendrà lloc un torneig de bàsquet no mixt a partir de les 18 hores a la plaça Fleming. Les persones que vulguin participar-hi poden apuntar-s’hi prèviament a través del correu electrònic aantipatriarcal@gmail.com o presencialment el mateix dia.

Per últim, dia 8 de juny el col·lectiu celebrarà una gran festa a partir de les 12 hores al Casal de Barri Can Alonso. Hi haurà vermut, dinar popular, rifa, concursos, música i altres sorpreses que es desvetllaran pròximament.

Tota la informació dels esdeveniments de l’aniversari es pot seguir a través de les xarxes socials de l’Assemblea Antipatriarcal (Facebook, Twitter i Instagram) i la seva web aantipatriarcal.wordpress.com.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.