Setmanari d'informació local - 138 anys

Unides Podem centra la seva campanya sota el lema 'La vida en el centre'

30025

Els candidats de 'Unides Podem' han donat aquest dijous el sus a la campanya electoral de cara als comicis autonòmics, insulars i municipals del 26 de maig sota el lema 'La vida en el centre' durant un acte celebrat aquesta horabaixa a Palma.

El candidat de la formació a la presidència del Govern, Juan Pedro Yllanes, ha subratllat que 'Unides Podem' «vol presidir l'Executiu autonòmic per a garantir els drets de totes les persones». «Som l'única garantia que a les Balears hi hagi, per primera vegada, un govern veritablement progressista», ha expressat.

Per part seva, la candidata d'Unides Podem al Consell de Mallorca, Aurora Ribot, ha posat el focus en la necessitat de «canvi» en relació al model productiu i la sobirania energètica mentre que el candidat de la formació de Pablo Iglesias a Cort, Alberto Jarabo, ha instat a la mobilització de l'electorat, ja que «no es poden relaxar». «Dia 26 només hi ha dues possibilitats: un govern de dretes encapçalat per Fulgencio 'Trump' o un govern progressista», ha resolt.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.