Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB apel·la a la mobilització de l'electorat «per a no tornar 40 anys enrere»

30023

El PSIB-PSOE ha donat el tret de sortida a la campanya electoral de cara als comicis municipals, insulars, autonòmics i europeus del 26 de maig en un acte en el qual la candidata del PSIB a presidir el Govern, Francina Armengol, ha apel·lat a la mobilització de l'electorat «per a no tornar 40 anys enrere».

«El 28 d'abril aturarem el pacte de dreta i extrema dreta perquè tots varem anar a votar demanera decidida i les eleccions es guanyaran així el dia 26 de maig, si tots votarem amb il·lusió, força i convenciment per a unes Balears millors que només pot garantir el Partit Socialista», ha expressat Armengol durant l'acte la tradicional pegada de cartells en la qual també han estat presentis la candidata del PSIB al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el candidat a l'Ajuntament de Palma, José Hila.

Així, la també secretària general del PSIB ha posat l'accent que els comicis del 26 de maig l'electorat són «els més importants» de les Balears en la seva història democràtica. «Ens juguam si volem més escoles i pau social o si tornem 40 anys enrere; ens juguam si volem continuar desenvolupant la Llei de Dependència o si tornam 40 anys enrere; si volem garantir que l'habitatge sigui el cinquè pilar de l'Estat de Benestar o si tornem 40 anys enrere», ha reiterat durant el seu discurs Armengol, qui també s'ha referit a les polítiques mediambientals i feministes.

Paraules a Rubalcaba

A més, Armengol ha iniciat la seva intervenció dedicant les seves paraules a Alfredo Pérez Rubalcaba, a qui li ha desitjat «tot el suport, ànims i la calor de tots els socialistes de les Balears».

Finalment, Hila ha assegurat que es presenta com a candidat a la batlia de Palma per a «continuar transformant la ciutat amb uns canvis que ja no tenen marxa enrere».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.