Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS inicia la campanya electoral amb la intenció de fer «història» i reeditar el Pacte

30017

Els candidats de MÉS per Mallorca al Govern, Consell i Ajuntament de Palma han donat inici aquest dijous a la campanya electoral dels comicis del pròxim 26 de maig en un acte en el qual el candidat a presidir l'Executiu, Miquel Ensenyat, ha assegurat que és un moment «històric» en tenir l'oportunitat «per primera vegada» de reeditar un Pacte d'esquerres, en referència al pacte dels 'Acords pel Canvi' subscrits entre PSIB, MÉS i Podem.

Així s'ha expressat Ensenyat durant l'acte d'inici a la campanya electoral que la formació ecosobiranista ha celebrat en el passeig del Born del Molinar i en el qual també han estat presents la candidata de la formació al Consell de Mallorca, Bel Busquets, i el candidat a l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera.

«S'han acabat els temps de majories d'un sol partit, som imprescindibles per a avançar cap a una societat millor», ha assegurat Ensenyat, qui així mateix ha considerat que les Balears «tornen a estar en el mapa» no per casos de corrupció sinó per polítiques «valentes i pioneres que duen el segell de MÉS».

Per part seva, Busquets ha posat en focus en l'experiència que, segons ha defensat, «avala» a MÉS per a «continuar gestionant» les institucions de les Illes i ha apel·lat a la mobilització de l'electorat a més de demanar a la «militància» estendre el missatge del partit. «Feu arribeu el nostre missatge a tothom, expliqueu quin hem fet, d'on venim i cap a on volem anar», ha afirmat.

Finalment, Noguera ha assegurat que MÉS per Palma - Estimam Palma és «l'única força» amb un model de ciutat per a la Palma «dels pròxims 20 anys» i ha reiterat que la formació ha «plantat cara als interessos d'uns pocs per a socialitzar» la riquesa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.