Setmanari d'informació local - 138 anys

Unides Podem es compromet a regular el 'tot inclòs'

30013

Unides Podem s'ha compromès aquest dijous a regular el 'tot inclòs' perquè els beneficis econòmics del turisme «repercuteixin tant als treballadors com al petit i mitjà comerç de les Illes».

Així ho ha expressat la número 2 a la llista d'Unides Podem al Parlament, Antònia Martín, després de reunir-se amb l'Associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco) per a conèixer les seves reivindicacions, els qui han coincidit amb aquesta mesura reguladora.

Martín ha apuntat que a la formació habitada està a favor del «turisme de qualitat» i en contra del «turisme de borratxera, que genera problemes de convivència i suposa una mala imatge per a la ciutat».

D'altra banda, han explicat que Pimeco ha demanat la creació de plans específics en barriades de grans ciutats i a pobles per a fomentar el petit comerç, sobre el que Martín ha sostengut que, des de la seva formació, «saben que és important atendre a tots els comerços, del centre o perifèria, perquè puguin tenir les mateixes oportunitats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.