Setmanari d'informació local - 138 anys

Company diu que la «la condició» per pactar amb el PP és «fugir dels extremismes»

30003

El candidat del PP al Govern, Biel Company, ha sostengut aquest dijous que «la condició» per pactar amb el PP és «fugir de la radicalitat i dels extremismes» i ha advocat per compartir l'Executiu amb opcions polítiques que «actuïn de manera centrada, moderada i amb seny, la qual cosa no significa amb absència de fermesa».

En una trobada amb mitjans de comunicació, Company ha afegit que el PP «està preparat» per a «arreglar els problemes de la ciutadania» i que, per això, han preparat una campanya «en positiu», sota el logo 'Ho farem bé', que cerca «admetre amb humilitat que hi ha coses que no s'han fet bé i, per això, demanen perdó i, així mateix, també traslladar el missatge que tenen experiència en política i gestió i poden fer-ho bé».

En aquest sentit, Company ha instat a la mobilització de l'electorat per als pròxims comicis del 26 de maig per a «resoldre els grans reptes sobre subvenció en serveis socials, mobilitat i llistes d'espera en sanitat», entre altres, front «a una esquerra sectària i radical que vol continuar governant sense haver-los solucionat».

El candidat al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés ha assenyalat que, en aquest sentit, per a la institució insular «tenen el millor equip i un projecte de caràcter municipalista que reuneix joves i a persones amb experiència».

Per part seva, el candidat del PP a l'Ajuntament de Palma, Mateu Isern, ha criticat el «sectarisme» de l'últim govern municipal que, a parer seu, «només ha treballat per als seus i ha estat incapaç de gestionar els recursos».

Finalment, la candidata a les eleccions europees, Rosa Estaràs, ha instat a votar «amb el cap i el cor» al PP perquè, segons ha apuntat, garanteixen que el Parlament Europeu «continuï sent europeista, cregui en la democràcia, en la llibertat i en els Drets Humans».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.