Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera: «No hi ha res pitjor per a un batle que un ciutadà de Palma no pugui viure a Palma»

29997

La número 2 de MÉS per Mallorca al Parlament, Fina Santiago, ha assegurat aquest dijous que l’objectiu de la formació és «construir 5.000 habitatges públics a les Illes Balears en 8 anys».

«L’accés a l’habitatge ha de ser una prioritat i una qüestió d’estat pel proper Govern de les Illes Balears», ha emfatitzat la també consellera de Serveis Socials. Santiago ha presentat aquest dijous les propostes en matèria d'habitatge de la formació ecosobiranista a l'antic quarter de Son Busquets de Palma acompanyada del candidat a la batlia de la ciutat, Antoni Noguera.

«Hem de fer més pressió a l’Estat, que és qui té les competències, i també als partits estatals, perquè permetin als municipis regular els lloguers a les zones amb més problemes per accedir a l’habitatge. A les Illes hi ha llocs com Palma o Eivissa que estan en situació d’emergència pel que fa al dret a l’habitatge», ha explicat la número 2 de MÉS.

El candidat a la batlia de MÉS per Palma – Estimam Palma, Antoni Noguera, ha assegurat que Son Busquets és «una oportunitat per a la planificació d’una ciutat policèntrica i per a l’habitatge públic ja que s’hi podrien construir més de 800 habitatges». «Davant el model de la dreta, que és el de malvendre solars públics perquè hi facin hotels de 5 estrelles o es Baluard del Príncep, nosaltres apostam per fer habitatge de protecció oficial».

A més, Noguera ha assegurat que l’habitatge públic serà «una prioritat els propers deu anys perquè no hi ha res pitjor per a un batle que un ciutadà de Palma no pugui viure a Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.