Setmanari d'informació local - 138 anys

Costa es compromet a crear una Eivissa «sostenible, progressista i feminista»

29985

La cap de llista del PSOE d'Eivissa al Parlament, Pilar Costa, s'ha compromès a treballar per crear una illa «sostenible, progressista i feminista».

Costa, en un acte celebrat aquest dimecres, ha destacat la importància d'apostar per un lloc «sostenible», valorant l'èxit aconseguit amb l'aprovació de la Llei de Canvi Climàtic.

Així, la candidata ha garantit un canvi en la producció d'energia, assegurant que la reconvertiran i es passarà dels combustibles fòssils a les energies netes.

Entre les mesures proposades, també ha destacat l'aposta per la substitució «progressiva» de vehicles dièsel i de gasolina per vehicles elèctrics en els propers 15 anys, «amb mesures concretes com reduir l'IRPF en la seva compra o que els ajuntaments bonifiquin l'impost de circulació d'aquests vehicles».

Costa ha assenyalat, a més, que en el projecte socialista «hi caben tots i totes», donant cabuda a qui vol ampliar el benestar social o tenir una millor sanitat i educació, de manera que ampliaran «de manera gradual la universalitat i gratuïtat de l'educació de 0 a 3 anys».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.