Setmanari d'informació local - 138 anys

Jarabo presenta la candidatura per aconseguir una 'Palma valenta i viva'

29979

El candidat de 'Unides Podem' a l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, ha presentat aquest dimecres la candidatura de la formació a l'Ajuntament de Palma de cara als comicis municipals del 26 de maig sota el lema 'Palma valenta i viva'.

En un acte celebrat en la plaça Pere Garau, Jarabo ha assegurat que el projecte de la formació és «guanyador i que aspira a ser la primera força» de la ciutat. «Volem una Palma valenta i viva, valenta per a posar fi a la precarietat i lluitar contra les grans empreses i viva, posant la cultura en el centre per a dinamitzar la ciutat», ha manifestat Jarabo, qui ha estat acompanyat per la número 2 de la candidatura, Sonia Vivas, el número 3, Rodrigo Romero, la número 6, Carol Abad, la número 8, Dana Echevarría, i Alfredo Barón, qui tanca la llista.

«Presentam un projecte guanyador amb el qual vull ser batle, aspiram a ser la primera força de Palma i a liderar una majoria progressista», ha considerat el candidat de la formació a Cort, qui ha reiterat que és «fonamental» que l'electorat voti el 26 de maig. A més, ha explicat que el projecte 'd'Unides Podem' és «madur» en tenir una candidatura experimentada amb persones «amb capacitat de gestió i lleialtat».

«Dignificar i feminitzar la política»

Per part seva, Vivas ha expressat la seva il·lusió per formar part de la candidatura de la formació habitada i ha assegurat que la seva incursió en política institucional respon a la intenció de «mantenir un Ajuntament net, dignificar i feminitzar la vida política i lluitar per una ciutat que inclogui a tothom».

A més, Romero ha assenyalat que es presenta perquè les «inversions arribin a tots els barris i no només al centre» de Palma mentre que Echavarría, integrant de la Plataforma de Dones Migrants Unides, ha apuntat que Palma és una ciutat «rica, diversa i multicultural» per a presentar un projecte «no basat en l'odi sinó en les persones».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.