Setmanari d'informació local - 138 anys

Condemnat a dos anys de presó el propietari d'una discoteca de Mallorca per violar una dona

29959

El propietari d'una discoteca de Mallorca ha estat condemnat a dos anys de presó per agredir sexualment una coneguda a qui va tancar en un camerino del seu local al juliol de 2017.

L'home ha acceptat els fets durant la vista que ha tengut lloc aquest dimecres a l'Audiència Provincial de les Balears. A la condemna, s'ha apreciat la reparació del dany després que hagi indemnitzat amb 45.000 euros la víctima.

Així mateix, l'home ha d'estar durant 10 anys sota llibertat vigilada per la qual cosa haurà d'informar dels canvis de domicili i de feina. A més, està obligat a participar en un programa formatiu d'educació sexual.

Després que les parts hagin arribat a un acord, la defensa ha demanat, per la seva banda, la suspensió de la pena de presó.

Tal com ha admès, el processat va agafar la víctima fortament del braç i la va portar a un camerino. Aquí, va tancar amb clau i la va tirar a terra. Un cop dins, aquest va començar a tocar-se i la va violar oralment. Durant tot el temps, la víctima va estar forcejant i tractava de lliurar-se amb empentes. A més, l'home la va violar vaginalment i la va obligar a practicar-li una fel·lació.

Segons recull l'escrit de la Fiscalia, la víctima continua en tractament psicològic després dels fets que varen tenir lloc fa dos anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.