Setmanari d'informació local - 138 anys

Melià proposa augmentar la policia de barri per «millorar la seguretat a Palma»

29939

El candidat d'El Pi a Palma Josep Melià, ha proposat augmentar la policia de barri per «millorar la seguretat a Palma». Aquesta és una de les més de 15 mesures que la formació planteja, entre les quals també destaca adaptar els horaris dels agents a l'activitat comercial i turística de Ciutat. «Una demanda de molts de comerciants i hotelers» que, segons ha explicat Melià, «pateixen des de fa estona els problemes derivats de la manca d'efectius dels cossos de seguretat a Palma».

En aquest sentit, Melià ha recordat que «quan Mateu Isern era batle va desmantellar aquest servei que l’actual govern tampoc ha recuperat». El candidat d'El Pi Palma també ha apuntat la «importància de reordenar els efectius, flexibilitzar els horaris per millorar l'efectivitat de la tasca policial i crear una unitat especifica per s'Arenal, especialment en temporada alta, que impedeixi les conductes incíviques i la seguretat».

D'altra banda, el candidat d'El Pi Palma ha destacat una de les altres propostes de la formació com és la d’augmentar els nombre de càmeres destinades a la vídeo vigilància i al control del trànsit als eixos de la ciutat i a les zones turístiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.