Setmanari d'informació local - 138 anys

Unides Podem presenta el lema de la seva campanya 'La vida en el centre'

29935

Unides Podem ha presentat aquest dimarts el lema de la seva campanya per als pròxims comicis autonòmics, insulars i municipals del 26 de maig, 'La vida en el centre', i que representarà a un programa que està sent sotmès a votació per les bases de Podem fins a aquest dimecres, 8 de maig.

Segons ha informat la formació, el candidat al Govern Juan Pedro Yllanes, la candidata al Consell de Mallorca, Aurora Ribot, i el candidat a la batlia de Palma, Alberto Jarabo, així ho han explicat aquest dimarts en roda de premsa.

Yllanes ha subratllat que, en aquest sentit, «volen posar en el centre de l'activitat política els drets de les persones, ja que s'està parlant constantment parlant d'economia, del Producte Interior Brut (PIB), del finançament i moltes vegades s'oblida del que més importa a les persones, el benestar i la felicitat».

«Per a posar la vida en el centre hem de preocupar-nos de protegir de debò el medi ambient i que sigui una prioritat, i també la vida en el centre se situa en el tema de la renda social garantida. Però el veritable objectiu d'Unides Podem és la renda bàsica universal, perquè aquells que estan lluny del benestar es puguin acostar», ha explicat Yllanes.

Per part seva, Ribot ha assenyalat que el programa «ha comptat amb molta participació» i ha especificat que es dividirà «en quatre eixos, com són, un horitzó verd, morat, democràtic i digital i de nova economia».

Jarabo, a més, ha sostengut que «Palma ha de ser valenta i viva» i, incidint en el lema, «per a posar a la gent en el centre cal solucionar el problema del gran cens d'habitatges buits, augmentant els habitatges socials i regular els preus màxims dels lloguers».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.